Yrittäjäksi Korrek Pro Centeriin?

Hae-yrittajaksi-korrek-pro-centeriin

Haluatko kehittää autonhoitoa? Hae yrittäjäksi KORREK Pro Centeriin!

KORREK Pro Center on vuonna 2022 perustettu uudenlainen autonhoitoalan franchise-ketju, jonka omistaa kotimainen perheyritys Berner Oy. KORREK Pro Center palvelee asiakkaita monipuolisella palvelutarjonnalla auton käsinpesusta pinnoituksiin, tuulilasinvaihtoihin ja rengaspalveluihin.

Haemme joukkoomme innostuneita autonhoidon ammattilaisia, joille yrittäjähenkisyys on verissä ja työn jälki on onnistumisen tärkein mittari.

Millainen on KORREK Pro Center-yrittäjä?

Olet aloitteleva yrittäjä tai kokenut konkari ja sinulla on halu kasvattaa omaa yritystäsi ja kehittää koko franchise-ketjun toimintaa yhdessä muiden yrittäjien kanssa.

Luottotietosi ovat kunnossa, olet määrätietoinen ja motivoinut ja haluat tehdä menestyksekästä liiketoimintaa. Palveluhenkisyys ja hyvä asiakaskokemus on sinulle tärkeää. Sinulla on kokemusta autonhoidosta ja haluat tarjota asiakkaille parasta laatua.

Mitä KORREK Pro Center -yrittäjyys tarjoaa sinulle?

Berner Oy tarjoaa sinulle liiketilat ja mahdollisuuden kannattavaan KORREK Pro Center -liiketoiminnan harjoittamiseen pitkällä vuokrasopimuksella. Tilat saat käyttöösi lähes valmiina ulkoasua ja pesulaitteistoja myöten.  

KORREK Pro Center -ketjun pisteet sijaitsevat aina huippupaikoilla, esimerkiksi vilkkaimpien kauppakeskusten tiloissa tai Business Park -yrityspuistoissa. Liikepaikat voivat olla täysin uusia tai olemassa olevia autopesuloita, jotka muutetaan KORREK Pro Center -konseptin mukaisiksi.

Tarjoamme käyttöösi autonhoidon tunnetuimman kotimaisen brändin ja huipputuotteet, jotka valmistetaan teknologia edellä vastuullisuutta unohtamatta. Panostamme vahvasti valtakunnalliseen markkinointiin ja tuotekehitykseen.

Saat meiltä tarvittavat työkalut paikalliseen mainontaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja tuemme sinua markkinoinnissa. Vähäiselläkin investoinnilla pääsee mukaan, ei suuria Franchising-maksuja. Saat meiltä liikkeenjohdon tuen, perehdytyksen ja jatkuvan tuotekoulutuksen.

Tavoitteemme on korkealla; KORREK Pro Center -ketjun tavoitteena on kasvaa maanlaajuiseksi ketjuksi vuoteen 2025 mennessä.

Miten haet KORREK Pro Center -yrittäjäksi?

Ota yhteyttä ja kysy lisää, info@korrek.fi

Berner Oy

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu kasvava ja kansainvälistyvä suomalainen neljän liiketoiminta-alueen perheyritys. Laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset brändit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. KORREK-autonhoitotuotteet ovat suomalaisen tuotekehityksen tulosta ja tuotteiden kehityksessä on huomioitu maamme vaativat ja vaihtelevat sääolosuhteet. KORREK-tuotteet valmistetaan Berner Oy:n Heinäveden tehtaalla 100%:sti uusiutuvalla energialla. Berner-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 717,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 858. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa. Olemme sitoutuneet vastuullisuutemme jatkuvaan kehittämiseen #huomisenpuolustaja. Lisätietoja: berner.fi.